Így írunk mi...

 „Így írunk mi…” – Bevezető gondolatok az intézményi bibliográfia elé 

Pedagógusaink nevelő-oktató munkájuk mellett számos területen vállalnak szerepet az intézményi, városi, regionális, vagy éppen országos ügyeket érintő feladatokban. Az is előfordul, hogy tanulmányokat folytatnak, előadásokat tartanak, esetleg kutatásokba, tananyagfejlesztő kezdeményezésekbe kapcsolódnak be. Ez igen gyakran jár együtt publikációs tevékenységgel: írásaik, cikkeik, tanulmányaik, beszámolóik, előadásaik, műhelymunkáik jelennek meg nyomtatott formában, vagy a digitális térben, internetes felületeken.

Iskolánk vezetése úgy gondolta, hogy ezeket érdemes volna egy bibliográfia formájában csokorba gyűjteni, hiszen az intézményen belül folyó tartalmas munkához közvetlen, vagy közvetett módon ezen anyagok is kapcsolódnak, hova tovább segítik azt. Az elmúlt pár hónapban ezért gyűjtőmunkába kezdtünk, s most szeretnénk közkinccsé tenni.

IDE kattintva megtekintheti általános iskolai tagintézményünk publikációs listáját.

A jövőben rendszeresen frissítenénk a bibliográfiánkat. A honlapunkon a jobb oldali, navigációs menüben folyamatosan hozzáférhető lesz, bárki megtekintheti.

Ezúton biztatok mindenkit, szánjon egy kis időt a lista áttekintésére, hiszen ki tudja, talán a számos értékes írás között akad olyan is, ami felkelti az érdeklődését!


Gulyás Sándor

a gyűjtőmunkát koordináló
pedagógus