Gyermekfelügyelet

 

Tisztelt Szülők!

 

A járványhelyzet harmadik hulláma miatt elrendelt szigorítások részeként 2021. március 8-től a tavaszi szünetig tantermen kívüli, digitális munkarend szerinti oktatás kezdődik tagintézményünkben.

 

Tegnap, 2021. március 6-án megjelent a 111/2021. (III.6.) Kormányrendelet, melynek értelmében a szülők számára mód nyílik a gyermekfelügyelet igénylésére.

Ehhez igazodva tagintézményünk, a tanév elején bevezetett Eljárásrendje és az azóta megjelenő védekezési szabályok betartása mellett lehetőséget biztosít az indokolt esetben igényelt gyermekfelügyeletre (munkanapokon 0800-1600 között a Szabadság téri iskolaépületben).

 

Kérem a szülőket, hogy a fent említett kormányrendelet 2.§-a alapján, "…tekintettel arra, hogy a járvány az oktatási intézményekben is terjed ... a...gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben – különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel – vegyék igénybe."

A felügyelet igényléséhez szükséges űrlapot ezen a linken érhetik el a szülők, amit ma 17 óráig van lehetőségük kitölteni.

IDE KATTINTVA TUDJA KITÖLTENI

Akinek nincs online elérhetősége, az a szülő március 8-tól az 59/520-512-es telefonszámon kérheti a gyermeke felügyeletét.

 

Köszönjük az együttműködést!

Áldás, békesség!

 

 

Kisújszállás, 2021. március 7. 

Erneszt Antal Pál

tagintézmény-vezető