Mobil színpad és sátor bérlése

Tisztelt Rendezvényszervezők!

A 2015-ös év rendezvényeinek tervezését bizonyára elkezdték már. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani Önöknek. Amennyiben minket választanak, azzal a diáksportot is támogatják.

A kisújszállási Arany János Diáksport Egyesület egy 60 négyzetméteres mobil színpaddal, valamint ennek fedésére szolgáló 6 x 12 m-es félköríves sátorral rendelkezik. A két eszköz külön-külön is felállítható. A színpad tetszőlegesen variálható 1 x 2 m-es elemekből áll. 3 m magas, több színben is rendelkezésre álló hátfallal is rendelkezünk.

A technikai berendezés szabadtéri nagyrendezvények elengedhetetlen kelléke, e mellett kisebb rendezvények rendezvénytereként, vagy csak a színpadot felépítve zárt terek (pl. sportcsarnokok) rendezvényeinek színvonalát emelve segítheti a térség intézményeit és szervezeteit.

Az eszközt bérbeadással is hasznosítani kívánjuk térségünkben. Ehhez szívesen adunk árajánlatot, ha ismerjük az időpontot, helyszínt, időtartamot, a rendezvény jellegét.
A szállítást, állítást, bontást mindenképpen, szükség esetén fény- és hangtechnika biztosítását is vállalni tudjuk, ezek részleteiről is tájékoztatást nyújtunk.

Keressenek miket mihamarabb, hogy kedvező ajánlatunk esetén mihamarabb leköthessék a színpadot a megfelelő dátumra.

Jelentkezni a nagylala@enternet.hu e-mail címen, vagy az 59/520 512-es illetve a 30/4795886-os telefonszámok egyikén lehet, keressék Nagy Lajost.

Kisújszállás, 2015. január 12.

Tisztelettel:

K. Szabó Jánosné
Arany János DSE elnöke