Tanévnyitó ünnepség

Általános iskolánk 2018. szeptember 2-án, vasárnap tartotta tanévnyitóját a református templomban. Isten Igéjét Nt. Szilágyi Gábor lelkész-elnök úr hirdette, a tanévet pedig Tóth József főigazgatói köszöntője nyitotta meg.


A nyári szünidőtől verssel búcsúzott Szarvák Veron 3. a osztályos tanuló, az új tanévet Fekete Flóra, Törös Lara és Farkas Zoltán első osztályos tanulók szintén verssel köszöntötték.



Az elsős tanulóink a diákönkormányzat képviseletében a 8. osztályos diákjainktól vehették át iskolánk kék szalagját és jelvényét.

Ünnepségünk egyik emlékezetes pillanata az óvodások bevonulása volt, ugyanis ez az alkalom nemcsak az általános iskolai tanévet, hanem református kollégiumunk óvodájának első tanévét is útjára indította.


Az ovisoknak, illetve első osztályos tanulóinknak a Kisújszállási Református Egyházközség Nőszövetsége apró ajándékkal kedveskedett.

A tanévnyitó istentisztelet után került sor az óvoda ünnepélyes megnyitójára a Szabadság téri épületünk előtt. Igei köszöntőt mondott és Isten áldás kérte az új intézményre: Nt. Koncz Tibor esperes úr.


A fotókat ezúton köszönjük Ábri Imre presbiternek!

Az óvoda megnyitójáról a TV Kisúj is készített összeállítást, IDE kattintva megtekinthető!

Istenbe vetett hittel és reménységgel tekintünk a 2018/2019-es tanév elé, kívánunk minden diákunknak eredményes munkát!


Gulyás Sándor
pedagógus