Júniusban történt

1. Elismerésben részesült tagintézményünk vezetője


Tagintézményünk vezetője, Tuka Antal részére Kisújszállás Város Önkormányzatának képviselőtestülete az Arany János Pedagógiai, Kulturális, Művészeti Díj adományozta, ezzel ismerve el értékteremtő és értékőrző, kiváló közösségi munkáját, Kisújszállás szellemi és tárgyi értékeinek gyarapításáért végzett kimagasló tevékenységét. Szívből gratulálunk Neki ehhez az elismeréshez, további életére, munkásságára, családjára Isten gazdag áldását kívánjuk!

Bereczki Andrea



2. DÖK-nap


Iskolánkban minden tanév utolsó előtti tanítási napja Diákönkormányzati nap, melynek keretein belül az alsó tagozatos diákok részére gyereknapot tartunk. 2018. június 14-én az 1-4. évfolyamos tanulók napja karate bemutatóval indult, melyet Raczkó György és növendékei – köztük a mi tanulóink is – adtak elő. A bemutató után Nagy Bence és a Kedvcsinálók Gólyalábas Társulata szórakoztatott bennünket, interaktív, játékos formában. A program ideje alatt a gyerekek arca is új díszt kapott, s a lufi hajtogatás sem maradhatott el.

A felső tagozatosok DÖK-napja egy rövid megnyitóval indult, majd az osztályok csapatai fociban és kosárlabdában versengtek egymással a végső győzelemért. Akik nem a labdát kergették a játék során, azok a pálya széléről szoríthattak társaiknak, amit ugyancsak értékeltünk. Ebben a versenyben a kulcsszó a lelkesedés és a kreativitás volt: az a csapat, amelyik e kettőben felülmúlta a másik osztály szurkolóit, örülhetett igazán az eredményhirdetéskor. A délelőtt második felében mozizni voltunk, a Vigadó Kulturális Központban tekintettük meg az Éjjeli napfény c. filmet. A nap zárásaként a kosárlabda-bajnokság győztes osztálya mérkőzött meg a pedagógusaink all star csapatával.


Német Marianna és Gulyás Sándor

3. Ballagás és tanévzáró


A ballagási ünnepségeinket 2018. június 15-én, pénteken tartottuk. Végzős diákjaink búcsúzása délelőtt vette kezdetét a belső ballagással, ahol a 4. a osztályosok színvonalas műsorral köszöntek el a nyolcadikosoktól. Felkészítő tanáruk Juhász Erika tanítónő volt. Az ünnepség péntek délután 17 órától folytatódott istentisztelettel a templomban.



Tagintézményünk tanévzáró rendezvénye 2018. június 20-án, szerdán került megrendezésre a református templomban. Az Igét Nagytiszteletű Szilágyi Gábor elnök-lelkész úr hirdette, a tanévet pedig ünnepélyesen Tuka Antal tagintézmény-vezető úr zárta be. E jeles alkalom lehetőséget adott arra, hogy az év során kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulók és a felkészülésüket segítő tanárok munkáját értékeljük.

Tóth József főigazgató úr elismerő szavakkal búcsúzott iskolánk nyugdíjba vonuló tagintézményvezető-helyettesétől, Kovács Gáborné tanárnőtől. Átadásra került az „Aranyos tanulóinkért” díj is: idén iskolánk volt igazgatójának, az Arany Diák Alapítvány egykori elnökének, Domján Lászlónak a munkáját ismerte el a kuratórium. Az alapítvány kitüntetések és ösztöndíjak formájában a diákok egész éves munkáját is jutalmazta, illetve itt vehették át a támogatást a nyári táborok vezetői is.

Kattintson az alábbi linkekre a megtekintéshez:

Gulyás Sándor

4. Ügyelet a Kálvin utcai épületben


A korábbi évek rendjét követve idén nyáron is lesz ügyelet kedden 9-től 15 óráig a Kálvin utcai épületünkben. Természetesen az „Elérhetőségek” fülön található telefonszámokon is megkereshetik iskolánkat. A tanévzárón át nem vett bizonyítványok a keddi ügyeleti napon kérhetők ki.

Iskolavezetés


A NYÁRI SZÜNETRE MINDENKINEK KELLEMES PIHENÉST,
FELTÖLTŐDÉST KÍVÁNUNK!