Márciusban történt

Az elmúlt egy hónapban számos program valósult meg iskolánkban, s ennek nyomán több cikk, fotóalbum, videó is felkerült a honlapunkra. Úgy gondoltuk csokorba gyűjtjük ezeket, hogy a tavaszi szünetben mindenki felidézhesse a számára legkülönlegesebb, legemlékezetesebb pillanatokat.

Március 9-én, pénteken volt iskolánkban a Logo Országos Számítástechnikai Tanulmányi Verseny regionális fordulója, erről a TV Kisúj készített tudósítást:

http://indavideo.hu/video/LOGO_verseny_az_Arany_iskolaban

Március 10-én, szombaton pályaorientációs napot tartottunk. Iskolánk rendszergazdája, Zabolai Csaba írt róla rövid beszámolót, amelyhez fotókat is társítottunk:

http://moricz-arany.blogspot.hu/2018/03/palyaorientacios-nap-2018.html

Március 14-én, szerdán a református kollégium diákjai közösen emlékeztek meg az 1848. március 15-i eseményekről és a szabadságharc hőseiről. A rendezvényen készült képek ezen a linken érhetők el:

https://flic.kr/s/aHsmh8bddc

Március 14-én a fáklyás felvonuláson is részt vettünk, majd másnap ott voltunk a református templomban, az ünnepi istentiszteleten, valamint a városháza előtti megemlékezésen. Utóbbin büszkék lehettünk a műsorban szerepet vállaló középiskolás és általános iskolás diákjainkra.

A tavaszi szünet előtti napok a húsvétra készülődés jegyében zajlottak. Ehhez kapcsolódva Nt. Butyka Béla Csabáné iskolalelkész állított össze egy érdekes cikket, szeretettel ajánljuk megtekintésre:

http://moricz-arany.blogspot.hu/2018/03/husvet.html

A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási napon tartottuk kibocsátó istentiszteletünket. Erről az alkalomról (és a faliújságunkról) készült fényképek ezen a linken érhetők el:

https://flic.kr/s/aHsmgDGCeW

Ezúton kívánunk mindenkinek Áldott Húsvéti Ünnepeket, diákjainknak, tanárainknak pedig kellemes pihenést és feltöltődést a tavaszi szünetre!