Tanév végi információk, tájékoztatók

Ballagás


Iskolánkban a ballagási ünnepségeinket 2017. június 15-én, csütörtökön és 16-án, pénteken tartottuk. Végzős diákjaink búcsúzása csütörtök délelőtt vette kezdetét a belső ballagással, ahol a 4. a osztályosok színvonalas műsorral köszöntek el a nyolcadikosoktól. Felkészítő tanáruk Oláhné Széll Mária tanítónő volt. Az ünnepség péntek délután 17 órától folytatódott istentisztelettel a templomban.

IDE kattintva megtekinthetik a ballagási ünnepségeinken készült fotókat!

Tanévzáró ünnepség


Tagintézményünk tanévzáró rendezvényét 2017. június 17-én, szombaton tartottuk meg a református templomban. Az Igét Nagytiszteletű Szilágyi Gábor elnök-lelkész úr hirdette, a tanévet pedig ünnepélyesen Tóth József főigazgató úr zárta be.
E jeles alkalom lehetőséget adott arra, hogy az év során kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulók és a felkészülésüket segítő tanárok munkáját értékeljük.
Átadásra került az Arany Diák Alapítvány kitüntetése, az „Aranyos tanulóinkért” díj is. Idén Toldiné Tölgyvári Rita munkáját ismerte el a kuratórium. Az alapítvány ösztöndíjak formájában a diákok egész éves munkáját is jutalmazta.

IDE kattintva megtekinthetik a tanévzáró ünnepségen készült fotókat!

Ügyelet a Kálvin utcai épületben


A korábbi évek rendjét követve idén nyáron is lesz ügyelet kedden 9-től 15 óráig a Kálvin utcai épületünkben. Természetesen az „Elérhetőségek” fülön található telefonszámokon is megkereshetik iskolánkat. A tanévzárón át nem vett bizonyítványok a keddi ügyeleti napon kérhetők ki.

Tankönyvellátással kapcsolatos tudnivalók


A 2017/2018-as tanévben minden általános iskolai diák ingyenes tankönyvellátásban részesül. A részletekről később leszünk tájékoztatással.