Júniusi híreink

Június 2-án, Berekfürdőn, a Nagykunsági Református Egyházmegye Közgyűlésén Fenntartó Egyházközségünk lelkipásztora, Nagytiszteletű Szilágyi Gábor elnök-lelkész úr a Református Nagykunságért Pedagógiai Díjat kapott. Ezúton is gratulálunk neki a rangos elismeréshez!

Fotó: Karcagi Nagykun Református Általános Iskola

Június 3-án tartottuk sportnapunkat, erről IDE kattintva olvashatnak részletesen. Június 8-án és 9-én Levente Péter és Döbrentey Ildikó előadásait hallgattuk meg a Kálvin u. 3. szám alatti épületünkben. IDE kattintva megtekinthetik a kicsiknek szóló előadás fotóit.

Fotó: Gulyás Sándor

Június 14-én került sor a felső tagozatos diákönkormányzati napunkra. A pihenésre és a nyári kikapcsolódásra készülődés jegyében állítottuk össze programunkat. Megnyitóval kezdtünk reggel, ahol Nt. Szilágyi Gábor elnök-lelkész úr és Ökrös Márta DÖK - elnökhelyettes mondott beszédet, majd szavaztak a diákok arról, kit tartanak a „legnépszerűbb tanárnak” az őket tanítók közül, és a „legviccesebb diáknak” az osztályukban. Ezt követően játszottunk, fociztunk, zenét hallgattunk és moziztunk a Vigadóban: a „Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei” c. filmmel zártuk a napot.

Fotó: Gulyás Sándor

A ballagásról és a tanévzáró ünnepségről külön posztban adunk majd hírt.