Arany Jánosra emlékeztünk...

A 2017-es év mérföldkő iskolánk életében. Isten kegyelméből immár 300 esztendeje folyik oktatás Kisújszálláson. Az 500 éve lezajlott reformáció szellemiségét magáénak valló intézményünk ebben meghatározó szerepet töltött be. E több emberöltőn átívelő időszakban tudóstanárok és tehetséges diákok öregbítették iskolánk hírnevét. Közülük is kiemelkedett a 200 éve született költőóriás, Arany János. Iskolánk rá emlékezve hirdette meg immár hagyományosnak mondható „Kit mit tud?” tehetségkutatóját.

"Ki mit tud?" rendezvényünk fotóit IDE kattintva tekinthetik meg!

Ez a rendezvény a vártnál is nagyobb sikert hozott, ezért úgy döntöttünk, diákjaink és tanáraink közös munkáját Gála keretében mutatjuk be a szülőknek, hozzátartozóknak és a város közönségének. A „Kit mit tud?” legjobb előadásait szedtük csokorba.

Az este legjobb pillanatait IDE kattintva tekinthetik meg!

Iskolaújságunk is Arany János születésének évfordulójára emlékezve jelent meg. IDE kattintva azt is megtekinthetik!

Ezúton szeretnénk megköszönni a Fenntartó Egyházközségünknek, az iskolavezetésnek, illetve minden szülőnek, pedagógusnak és diáknak, akik munkájukkal, előadásukkal segítették rendezvényeink megvalósítását.

Külön köszönjük a TV Kisújnak, valamint a Vigadó Kulturális Központnak és Janó Lajos igazgató úrnak a helyszínek biztosítását!

A 4. b osztály előadása az Arany Gálán. Fotó: Berzétei Odett tanítónő