Tanév végi információk, tájékoztatók

Lezajlott a tanévzáró ünnepség


Tagintézményünk tanévzáró rendezvényét 2016. június 18-án, szombaton tartottuk meg a református templomban. Az Igét Nagytiszteletű Szilágyi Gábor elnök-lelkész úr hirdette, a tanévet pedig ünnepélyesen Tuka Antal tagintézmény-vezető úr zárta be.

E jeles alkalom lehetőséget adott arra, hogy az év során kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulók és a felkészülésüket segítő tanárok munkáját értékeljük.

Tóth József főigazgató úr elismerő szavakkal búcsúzott iskolánk két nyugdíjba vonuló pedagógusától, Darvas Andrásnétól és Nagy Istvánnétól. Átadásra került az Arany Diák Alapítvány kitüntetése, az „Aranyos tanulóinkért” díj is. Idén Csatáriné Kovács Mária és Miltényi Katalin munkáját ismerte el a kuratórium. Az alapítvány ösztöndíjak formájában a diákok egész éves munkáját is jutalmazta.


A tanévzárón készült fotókat IDE kattintva tekinthetik meg.

Ügyelet a Kálvin utcai épületben


A korábbi évek rendjét követve idén nyáron is lesz ügyelet kedden 9-től 15 óráig a Kálvin utcai épületünkben. Természetesen az „Elérhetőségek” fülön található telefonszámokon is megkereshetik iskolánkat. A tanévzáron át nem vett bizonyítványok a keddi ügyeleti napon kérhetők ki.

Tankönyvellátással kapcsolatos tudnivalók


A tankönyveket a diákok szeptember 1-jén kapják meg. A fizetős tanulók számára a csekket a tankönyvekkel együtt osztjuk ki. Aki a nyár folyamán válik jogosulttá az ingyenes tankönyvellátásra, jelezze ezt az iskolában a keddi ügyeleti napokon!