Tanév végi információk, tájékoztatók

Lezajlott a tanévzáró ünnepség

Tagintézményünk tanévzáró rendezvényét 2015. június 19-én, pénteken tartottuk meg a református templomban. Az Igét Nagytiszteletű Szilágyi Gábor elnök-lelkész úr hirdette, a tanévet pedig ünnepélyesen Tóth József főigazgató úr zárta be.

E jeles alkalom lehetőséget adott arra, hogy az év során kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulók munkáját értékeljük. IDE kattintva áttekinthetik diákjaink versenyeredményeit.

Átadásra került az Arany Diák Alapítvány kitüntetése, az „Aranyos tanulóinkért” díj is. Idén a Művelődési Központ, a Városi Könyvtár és a TV KISÚJ munkatársainak munkáját ismerte el a kuratórium, valamint iskolánk lelkes művésztanára, Pardiné Marjai Erzsébet részesült ebben a kitüntetésben. Az alapítvány ösztöndíjak formájában a diákok egész éves munkáját is jutalmazta.


A tanévzárón készült fotókat IDE kattintva tekinthetik meg.

Ügyelet a Kálvin utcai épületben

A korábbi évek rendjét követve idén nyáron is lesz ügyelet szerdán 9-től 12 óráiga Kálvin utcai épületünkben.Természetesen az „Elérhetőségek” fülön található telefonszámokon is megkereshetik iskolánkat. A tanévzáron át nem vett bizonyítványok a szerdai ügyeleti napon kérhetők ki.

Tankönyvellátással kapcsolatos tudnivalók

A tankönyveket a diákok szeptember 1-jén kapják meg. A fizetős tanulók számára a csekket a tankönyvekkel együtt osztjuk ki. Aki a nyár folyamán válik jogosulttá az ingyenes tankönyvellátásra, jelezze ezt az iskolában a szerdai ügyeleti napokon!

Étkezéssel kapcsolatos kérések

Akik eddig nem fizették be a térítési díjakat feltétlen pótolják! Kérjük, hogy a gyermekvédelmi támogatásra jogosító dokumentumot tanévkezdésre intézzék el, másolatát pedig juttassák el a Kálvin úti épületünkbe, valamint a Széchenyi út 3. szám alá, Dobák Tiborné részére.

Várható időpontok

A javító vizsgákra felkészítő foglalkozások 2015. augusztus 24-én 10 órától és 25-én 9 órától lesznek, vizsgázni pedig 26-án jöhetnek a tanulók. A tanévnyitó ünnepséget augusztus 31-én, hétfőn tartjuk 17 órától. Az első tanítási nap szeptember 1., kedd.