„Hajrá magyarok!” – DÖK-nap az Arany-iskolában

2016. június 14. délelőttjén tartottuk meg diákönkormányzati napunkat, amelynek fő témája a 2016-os Labdarúgó-Európa bajnokság volt. A magyar futballsikeren felbuzdulva „Hajrá magyarok!” felkiáltással focibajnokságot szerveztünk és szurkolói versenyt hirdettünk. Futball hangulatú dekorációt helyeztünk el az iskola folyosóin, faliújságjain, amelyeken… (kattintson a linkekre a megnyitáshoz!)


A délelőtt második felében az „Iskola rendőre” program keretében közlekedésbiztonsági foglalkozáson vehettek részt diákjaink. Kapcsolódó rendezvényeink is voltak: a DÖK-nap estéjén táncmulatságot rendeztünk, illetve június 17-én, pénteken egy „Nagy bowling csatában” a diákönkormányzat vezetőségének tagjai, valamint a felső tagozatos tanári kar mérhette össze bowling tudását. A mérkőzés egy igazságos döntetlennel zárult.

Az így akár diákhétnek is nevezhető utolsó pár nap emelkedett hangulatban telt el iskolánkban. Ebben nagy szerepe volt a lelkes osztályfőnököknek; időt, energiát nem sajnálva, rengeteg kreatív megoldással rukkoltak elő, színesítve programjainkat.

Diákönkormányzatunk a nyárra minden pedagógusnak és diáknak jó pihenést, kellemes feltöltődést kíván!

Hajrá magyarok! Hajrá DÖK!

Gulyás Sándor
DÖK segítő pedagógus



Fotók megtekintése
TV Kisúj beszámolója (feltöltés alatt)